website

WEL OF GEEN KUNSTLEREN OF LEREN HERENONDERGOED DRAGEN

WEL OF GEEN KUNSTLEREN OF LEREN HERENONDERGOED DRAGEN
Leren en Kunstleren herenondergoed; wat weten wij ervan?
Er zijn absoluut geen praktische overwegingen om leren of kunstleren herenondergoed te dragen als man. Toch is dit ondergoed al jaren niet meer weg te denken!

Er is overigens een groot verschil tussen leer en kunstleer en dan met name als het om het gebruik gaat. Zo ventileert leer nauwelijks, leer en vocht gaan ook niet goed samen. Het neemt het vocht op om vervolgens hard te worden. Op de lange duur zorgt dit voor krakelee en scheuren, zeker de goedkopere soorten. Het beste is eigenlijk om het leer met speciaal lederzeep schoon te maken en daarna in te vetten. Dat is voor ondergoed natuurlijk niet echt praktisch.

Alleen zeer zachte en dunne leersoorten zijn eigenlijk prettig om te dragen en houden zich het beste als ondergoed. Helaas hebben die nogal een prijskaartje en het vraagt alsnog om een bijzonder zorgvuldige behandeling om echt mooi te blijven. En daarom, kunstleren herenondergoed. Vandaar de opmars van kunstleer. Er heeft zich een enorme innovatiegolf voltrokken op dit gebied. Tegenwoordig bestaat er dan ook zeer mooi kunstleer dat dun, soepel, elastisch en ademend is en aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast, minstens zo belangrijk, kan het gewoon de wasmachine in aan het einde van de dag. Het blijft er, ook na talloze wasbeurten, fantastisch uitzien. Als er tenminste gekozen wordt voor kwaliteit.

Het is dan ook niet voor niets dat InUndies topmerken als N2N, Manstore en Gregg Homme in de collectie heeft opgenomen. Zij bieden kunstleren en leren herenondergoed waarvoor de beste materialen gebruikt zijn. Dit wordt met liefde en gevoel voor het product op vakkundige wijze vervaardigd. Van deze merken hebben wij inmiddels dan ook een brede selectie kunst leren boxershorts, trunks, slips, strings en jockstraps in onze collectie. Naast geheel zwart is er keuze uit verschillende kleuren of gekleurde accenten zoals opvallende strepen en prints met daarnaast de geperforeerde stijl.

Haal het meeste uit uw leren en kunstleren herenondergoed
Of je dit mannenondergoed nu alleen aandoet tijdens speciale gelegenheden of als vast onderdeel van jouw garderobe ziet, het is het waard om in kwaliteit te investeren, het verschil is hemelsbreed. Dat is merkbaar aan hoog draagcomfort en een fantastische pasvorm, je zult het keer op keer met veel plezier dragen en er kick-ass uit zien.
instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends