website

IS STRAK HERENONDERGOED ECHT SLECHT?

IS STRAK HERENONDERGOED ECHT SLECHT?
Wanneer is strak ondergoed slecht voor mannen
De meeste mannen houden zich niet bezig met de vraag of strak ondergoed slecht is voor ze. Maar welk type ondergoed je draagt is zeker van invloed op een aantal dingen. Daarom is InUndies Men's Underwear er tot aan de ballen ingedoken zodat de beste informatie over jouw kostbare delen kunnen verstrekken.

Boxershorts, Slips, Jockstraps en meer
Van de klassieke, ruime Boxershorts tot de Mannen String, er valt tegenwoordig veel te kiezen op het gebied van herenondergoed. De afgelopen decennia is er wat dat betreft in rap tempo veel veranderd. Vijftig jaar geleden moest de man zich tevredenstellen met een witte slip tot aan de navel. Meestal die slobberde ook nog eens, 100% katoen in de kookwas is nu eenmaal niet zo gunstig voor de pasvorm. Deze “slobberslip” ontwikkelde zich tot modernere, wat kleinere modellen. Later kwam de American Boxershort overwaaien uit, u raadt het al, de VS. Dit model was losjes gebaseerd op de Shorts die Boxers in de ring dragen. Dit type ondergoed vond echter niet altijd evenveel waardering bij mannen. Zeker als het onder een wijdere broek gedragen werd, zoals een pantalon bijvoorbeeld. De term “klokkenspel” werd wel erg letterlijk hierdoor.

Het ontstaan van strak herenondergoed
En zo kwam de aansluitende Boxershort om de hoek kijken. Van zeer krap gesneden modellen, ook wel Trunk genoemd, tot de wat klassiekere Boxer brief met lange pijpen. En daarmee is ook de vraag ontstaan: “Is strak herenondergoed slecht of niet?”. Laten we beginnen met een andere vraag: “Wat is strak herenondergoed?”. Een aansluitend model hoeft namelijk niet per se als strak gezien te worden. Het gaat om de ruimte die de testikels tot hun beschikking hebben. Want daar draait het uiteindelijk om als het gaat om “slecht” en “goed”.

Toch maar die ouderwetse wijde boxershorts dus
Van slips tot boxershorts tot jockstraps en alles wat daarna komt: wat je 'daar onder' draagt bepaalt hoe jij je van top tot teen voelt en kan daarnaast invloed hebben op je toekomstige vruchtbaarheid. InUndies Men's Underwear is er tot aan zijn ballen ingedoken om jou de info te verstrekken die je nodig hebt om er zeker van te zijn dat jouw meest kostbare onderdelen gepaste aandacht krijgen.

Strak ondergoed kan een groter probleem zijn dan je denkt. Van oesofagale reflux of brandend maagzuur tot een blaasontsteking, lage spermaproductie en problemen met doorbloeding: strak ondergoed kan met de tijd voor serieuze gezondheidsproblemen zorgen als je er niets aan doet. Wil je dat jouw mini-me's blijven functioneren en altijd comfortabel zijn? Dan kun je maar beter nog een keer nadenken voordat je dat strakke ondergoed er overheen trekt! Als je al jaren skinny jeans plus superstrakke slips draagt kun je er waarschijnlijk donder op zeggen dat je kleine mannetjes niet meer zwemmen maar moeizaam voort ploeteren. En gezonde jongens zijn nogal belangrijk als je eraan denkt ooit kinderen te nemen. De tijd om te handelen is aangebroken! Laat je broek zakken, trek je ballenknijpers uit, smijt ze weg en koop ondergoed dat goed past! Dag strak ondergoed!

Koop het beste herenondergoed voor comfort
Waar moet je op letten als je ondergoed wilt kopen dat daadwerkelijk past? Mannen zijn er in alle vormen en maten en gelukkig geldt hetzelfde voor ondergoed. Afhankelijk van je smaak en voorkeuren is er geen reden om niet een merk te kunnen vinden waarin jij je thuis voelt. Zorg ervoor dat je ondergoed niet te strak zit, te ver omhoog kruipt of plet. Wie mooi wil zijn moet géén pijn lijden, althans niet daar onder. Een indicatie van ondergoed dat te strak zit, is wanneer je testikels gevoelig zijn of pijnlijk aanvoelen. Je strakke ondergoed zou daarvan de oorzaak kunnen zijn en het is zeker aan te raden een bezoekje aan een uroloog te brengen.

Probeer ook eens wat anders
Onderzoek heeft uitgewezen dat een overweldigende meerderheid van mannen hun hele leven hetzelfde ondergoed draagt. Bij InUndies Men's Underwear streven we ernaar deze cijfers drastisch te verlagen of dit in elk geval te proberen totdat we erbij neervallen! Om die reden raden we aan dat je verschillende merken probeert en verscheidenheid aanbrengt in je ondergoedcollectie zodat je de juiste pasvorm zult vinden die je zaakje beschermt. Heb je hulp nodig om ondergoed te vinden dat er niet alleen goed uitziet maar ook goed aanvoelt? Bekijk dan ons nieuwste assortiment boxershorts en slips en check ook de maattabel. Er zijn enkele merken die wij aanraden als je op zoek bent naar een comfortabele pouch. Gregg Homme, Manstore, Addicted, ES collection, Andrew Christian, Cocksox en Joe Snyder hebben allemaal perfecte pouches voor mannen die daar onder kleine of grote jongens huizen! En tot slot wil InUndies Men's Underwear als advies meegeven voor een relaxed gevoel. Freeball it! Oftewel, laat ze lekker loshangen!
instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends