website

Stijlgids Herenondergoed

Herenondergoed heeft de afgelopen decennia een opmerkelijke transformatie ondergaan. De tijd waarin mannen slechts slips in hun kast hadden, behoort tot het verleden. Voor elke gelegenheid is er nu een geschikte stijl te vinden, volledig afgestemd op persoonlijke smaak. Ontdek de diverse ondergoedstijlen die InUndies te bieden heeft. 

InUndies Boxer

 

inundies-men-underwear-brief

 

InUndies String-Thong
Trunk

Boxer

De traditionele boxershort staat bekend om zijn losse en wijde pasvorm, vaak aangeduid als "loose fit". Deze stijl biedt veel bewegingsvrijheid en comfort, maar over het algemeen biedt het minder ondersteuning in vergelijking met strakkere ondergoedstijlen zoals slips of strakke boxershorts.

 

Brief

Een brief, ook wel bekend als een slip, is strakker en biedt goede ondersteuning aan het mannelijke geslachtsdeel en de bilregio. Het heeft geen pijpen en heeft over het algemeen een meer gestroomlijnd ontwerp dan de traditionele boxershort.

 

Thong of string

De string komt in verschillende varianten voor. In het Engels wordt onderscheid gemaakt tussen een string, met alleen een bandje aan de achterkant, en een thong met een smalle strook strof. In Nederland noemt men het vaak het T- of Y- model. Beide modellen laten de achterzijde onbedekt en bieden goede ondersteuning.

Boxer-brief

Een boxer-brief heeft een aansluitende pasvorm voor goede ondersteuning en kenmerkt zich altijd door langere pijpen. De lengte van de pijpen kan variëren tussen verschillende merken en modellen.

 

inUndies Trunk

 

InUndies bikini

 

InUndies Jockstrap

Trunk


De trunk is een boxer-brief met korte pijpjes, waarvan de lengte kan variëren per merk en model. Deze stijl sluit goed aan op het lichaam en biedt aanzienlijke ondersteuning. In Nederland wordt het informeel meestal aangeduid als "boxer", maar soms ook als "hipster".

 

Bikini
Een bikini vertoont gelijkenissen met een slip, maar het onderscheidt zich door een duidelijk hogere uitsnijding aan de zijkanten. Hierdoor wordt meer van de heupen en het bovenbeen blootgelaten. Ondanks de hogere uitsnijding biedt een bikini nog steeds goede ondersteuning, en het ontwerp kan variëren om aan verschillende stijlvoorkeuren te voldoen.

 

Jockstrap

De Jockstrap combineert het uiterlijk van een slip of bikini aan de voorkant met twee banden aan de achterkant onder de billen door. Dit ontwerp biedt optimale ondersteuning aan de mannelijke delen en voorkomt irritatie door schurende stiknaden aan de onbedekte achterzijde. Oorspronkelijk in 1874 ontworpen in Chicago door C.F. Bennett voor 'bike-jockeys', heeft de Jockstrap later zijn weg gevonden naar diverse sporttakken. Ontdek de tijdloze stijl en functionaliteit van de Jockstrap.

 SHIRTS

T shirt ronde nek

 

InUndies T-shirt met V neck

T-Shirt


Een T-shirt kenmerkt zich door korte mouwen en een halsuitsnijding die zowel hoog als laag kan zijn. De beschikbare modellen variëren van een comfortabele "loose fit" tot een meer gestroomlijnde 'slim fit' of nauwsluitende 'body fit'.

 

V-neck

Een V-neck shirt heeft altijd korte mouwen en een V-hals. Ook bij V-neck shirts kunnen de modellen variëren van een comfortabele "loose fit" tot een aansluitende 'slim fit' of zelfs de nauwsluitende 'body fit'.

 

InUndies tanktop

 

InUndies Muscle tanktop

Tanktop


Een tanktop, ook wel bekend als een hemd, onderscheidt zich door het ontbreken van mouwen en heeft altijd een ronde hals.

 

Muscletank
Een Muscletank is een tanktop die lijkt op een hemd, maar met een diep uitgesneden achterkant, waardoor de schouders onbedekt zijn. Het wordt vaak gedragen tijdens het sporten, vooral in de fitnesswereld, omdat het meer bewegingsvrijheid biedt voor de schouders en armen.

 

 


 

instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends