website

HOM UNDERWEAR, HET DESIGNER ONDERGOED UIT FRANKRIJK

HOM UNDERWEAR, HET DESIGNER ONDERGOED UIT FRANKRIJK

HOM herenondergoed collecties
HOM herenondergoed is onder liefhebbers van kwaliteit al decennia zeer bekend. De populariteit van HOM Boxershorts en slips komt echter niet uit de lucht vallen. Sinds de oprichting in 1968 te Zuid-Frankrijk heeft HOM underwear zich toegelegd op het ontwerpen van innovatief herenondergoed dat comfort en ondersteuning biedt en altijd modieus is. De ontwerpers van HOM ondergoed, zwemkleding en homewear reizen over de hele wereld om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen of het nu gaat om mode, materialen of lifestyle. Inmiddels heeft HOM enorme expertise in ondergoed en heeft hun hoge kwaliteit en creativiteit internationale bekendheid. Door de jaren heen zijn in de collectie ondergoed van HOM een aantal series ontstaan met ieder hun eigen karakter waarvan wij de belangrijkste hieronder toelichten.

HOM HO1: Verzamelen zonder gematigdheid
De HOM HO1 man geeft aandacht aan het comfort, de functie en de stijl van zijn ondergoed. De HOM HO1 box ershorts en slips zijn zeer populair. Sinds 1997, is de HO1 serie, wat voor Horizontal Opening N°1 staat, uitgegroeid tot het belangrijkste ondergoed van HOM’s collectie. De zachte m x van katoen, modal en elastiek samen met de goede pasvorm, creëert een ultiem draagcomfort. Regelmatig komt er een seizoenscollectie van de HO1 serie uit in modieuze prints.

HOM Plume: De kunst van het verleiden
De HOM Plume collectie is gemaakt voor de moderne man. Hij is zelfverzekerd, houdt van verfijning en elegantie en geeft om zijn lichaamsbouw. Hij draagt smaakvolle kleding die precies goed zit. Voor speciale gelegenheden draagt hij luxe ondergoed om zijn partner een plezier te doen. Het herenondergoed uit de HOM Plume serie is erotisch en chic. Het is geïnspireerd op de pracht en praal van het Versailles uit de 17e eeuw en de luxe kledingstijl uit deze periode. Door gebruik te maken van zijdezachte, delicate stoffen en transparante details is het herenondergoed uit de Plume collectie verleidelijk als lingerie.

HOM Sport: Omdat er meer in het leven is dan werken
De sportman is gezellig en vriendelijk, houdt van veel verschillende sporten en heeft een sterke teamspirit. Omdat hij graag mode en prestatie combineert draagt hij graag comfortabele en ondersteunende boxershorts en slips in ademende stof. De Sport of tegenwoordig Performance collectie sluit hier volledig bij aan. Hier zijn de ontwerpers van HOM tot het uiterste gegaan als het gaat om toepassen van technologieën en nieuwe materialen die licht en luchtig zijn en vochtdoorlatend zijn.

Business collectie: Laat zien wie je bent en wat je doet
De Business collectie komt het dichtst tot de kern van de dragers van het merk HOM. De ontwerpers zien de HOM-man als ambitieus, veeleisend, efficiënt en uitdagend. Hij spendeert zijn vrije tijd met familie of vrienden met wie hij zijn favoriete sport beoefent of nieuwe informatie uitwisselt over de laatste technologieën. Hij bezoekt graag tentoonstellingen en concerten en viert ontspannen vakantie in mooie oorden. Deze veelzijdigheid is ook terug te vinden in de Business collectie. Elke man zal zich kunnen vinden in deze serie van HOM. Gemaakt vanuit de gedachte dat minder meer is, is het ontwerp sober, maar toch elegant en verfijnd en het heeft een comfortabele pasvorm. Het soort ondergoed dat perfect past onder allerlei kleding. Of het nu om een maatpak of vrijetijdskleding gaat.

Dat HOM ondergoed niet alleen kwaliteit biedt maar ook diversiteit blijkt wel uit dit overzicht van de belangrijkste series. Naast deze vaste lijnen komt HOM underwear ook nog eens jaarlijks met nieuwe series die voortvloeien uit de trends van dat moment. Hierdoor blijft dit Franse merk verrassen en zul je met een HOM Boxershort, slip of string altijd modieus voor de dag komen.

instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends