website

ANDREW CHRISTIAN, HET HERENONDERGOED UIT DE VS

ANDREW CHRISTIAN, HET HERENONDERGOED UIT DE VS

Andrew Christian, hét ondergoedmerk uit de VS
Andrew Christian is al enige jaren een gevestigde naam in de modewereld. Het merk is opgericht door Andrew Christian. Andrew groeide naar eigen zeggen op zonder een rode cent. Om zijn jeugd door te komen moest hij vindingrijk zijn en dit maakte hem creatief. Zo hield hij iedere dag goed in de gaten welke kleren de andere kinderen naar school droegen en hij maakte die kleding perfect na. Op zijn vijftiende maakte hij vrijwel elke week nieuwe outfits voor hemzelf en voor zijn vrienden. Hiermee konden ze dan de stad en de clubs onveilig maken.

De start van een eigen merk voor Andrew Christian
Op den duur kreeg Andrew Christian steeds meer vraag naar zijn kleding en verkocht hij zelfs in lokale winkels. Dit deed hem besluiten om modeontwerper te worden. Na zijn opleiding werkte voor diverse labels maar al snel verhuisde hij naar Californië en begon daar zijn eigen merk. Na de introductie van Andrew Christian ondergoed begon het merk echt goed te lopen. Toen deze onderbroekenlijn aan het label werd toegevoegd, begin 2006, groeide ook de winst exponentieel.

Andrew Christian Gay Underwear?
Vanaf het begin was er al veel belangstelling van de homoseksuele gemeenschap voor het merk Andrew Christian. Het heeft zich de laatste jaren extra sterk geprofileerd als zijnde een merk voor homoseksuelen hoewel er ook door heteroseksuele mannen ondergoed van Andrew Christian wordt gekocht.

Wat verder opvalt aan het merk zijn, doordachte pouches en fotografie met zeer groot geschapen modellen. Ook transparant ondergoed lijkt bij Andrew Christian geen enkel probleem te zijn. Zo zijn er zelfs slips met een transparante pouch, zodat het desbetreffende mannelijk lid zo veel mogelijk opvalt. Dit is duidelijk gericht op de man die graag wat laat zien en die graag gezien wordt. In de tweede plaats worden deze transparante onderbroeken vaak getoond door zwaargeschapen modellen. Door de producten die ze verkopen en de manier waarop ze deze producten in de markt zetten maakt Andrew Christian duidelijk wat de doelgroep is. Klanten weten direct waar ze aan toe zijn.

De verkoop van Andrew Christian ondergoed in Nederland
Ook voor Nederland houdt Andrew Christian vast aan deze duidelijke koers. De stijl van Andrew Christian De stijl van Andrew Christian is eenvoudig herkenbaar. Er zijn twee duidelijke kenmerken. In de eerste plaats zijn vrijwel alle modellen geproduceerd in felle kleuren. Dit kunnen effen kleuren zijn, maar vaak bestaan de modellen uit verschillende kleuren. De nieuwste collectie bevat wederom veel wilde kleuren en spannende motieven. Voor sommige mensen voelt dit soms wat geforceerd en te opvallend aan. De fans genieten echter van de wirwar van kleur en genieten hiervan. Ook hebben vrijwel alle onderbroeken van Andrew Christian een lage pasvorm. De onderkleding valt laag rond de heupen op het lichaam. Voor mensen met een mooi figuur is dit erg fijn; het accentueert de vorm van de benen. Deze twee eigenschappen zijn erg kenmerkend voor kleding van het label.

Uiteenlopende ontwerpen te vinden bij Andrew Christian
Christian Andrew Christian produceert Boxershorts, Slips en Jockstraps in biologisch katoen en milieuvriendelijk Rayon. Er zijn verschillende series mannenondergoed die telkens terugkeren:

  • Trophy Boy Retropop
  • Almost Naked Cotton
  • Massive
  • Modal w/show-it
  • Pride collection

Veel verkocht is de Almost Naked collectie - zacht en comfortabel alsof je niets aanhebt. Mannenondergoed uit deze collectie sluit naadloos aan op het lichaam en is gemaakt van de meest comfortabele materialen. Voor deze onderbroeken wordt zelfs een milieuvriendelijk geproduceerd bamboevezel gebruikt! Verder is de Andrew Christian Massive natuurlijk erg spraakmakend door de opvallende prints en gebruik van glanzende materialen. Daarnaast zijn de Trophy Boy en Pride collecties goede bekende voor de fans.

En dan natuurlijk, de bekende pouch
Onderbroeken van Andrew Christian hebben altijd een pouch. Dit kan een “snuggle pouch” zijn die royaal is en zeer comfortabel zit. Maar ook de liftende pouch zijn erg bekend bij het merk, dan worden de mannelijke delen gelift, waardoor ze groter lijken en meer opvallen.

Wil je weten wat het merk Andrew Christian nog meer biedt? Bezoek dan de merkenpagina op onze website.

instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends