website

Artikel(en) retourneren

Artikel(en) retourneren

Spijt van uw aankoop
Voldoet het artikel niet aan de verwachting of heeft u de verkeerde maat besteld dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Retourneren is gratis
Wilt u een artikel retourneren? Dit kan eenvoudig en gratis in enkele stappen:

  • Meld uw retour aan via ons online-retourformulier. Hiervoor heeft u het ordernummer van uw bestelling nodig en het e-mailadres dat bij ons bekend is.
  • Nadat u de aanmelding heeft afgerond kunt u gratis uw PostNL retouretiket downloaden of de website sluiten en wachten totdat u het binnen enkele minuten in uw mail ontvangt.
  • Het retouretiket plakt u over de oude adressticker heen, vervolgens levert u het pakket in bij een PostNL-punt naar keuze. 
  • De pakketshophouder overhandigt u een afleverbewijs en regelt de verzending van uw pakket. Met de track&trace code op het afleverbewijs kunt u uw retourpakket volgen.

Let op! Het retourneren via een PostNL-punt is alleen mogelijk voor klanten die in Nederland woonachtig zijn. Andere klanten ontvangen na aanmelding van de retour een DPD retouretiket waarmee het pakket gratis geretourneerd kan worden bij een DPD parcelshop.

Geld terug na retour
Nadat wij het artikel ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 4 werkdagen teruggestort. Indien u een order in zijn geheel retourneert die minder dan € 40,- bedraagt, vergoeden wij ook de verzendkosten.

Voorwaarden
Het artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking terug te worden gestuurd, inclusief alle labels in hun oorspronkelijke staat. Wij kunnen geen gedragen (het mag uiteraard wel gepast worden) of gewassen artikelen terugnemen. Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij u vriendelijk de artikelen te passen over uw eigen ondergoed en daarbij niet te eten of te drinken.
Wij behouden ons het recht voor om schade aan retourartikelen te verrekenen met het terug te storten bedrag als het vermoeden bestaat dat dit ontstaan is door toedoen van de klant.
Indien u een dusdanig deel van de artikelen van uw order retourneert dat het orderbedrag lager dan € 40,- wordt, wordt de bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.  

Heeft u nog vragen over het bovenstaande? Neem dan contact op met de klantenservice.

instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends