website

NIEUW BIJ INUNDIES: MODUS VIVENDI, PERFECTE BALANS TUSSEN TRENDY, INNOVATIEF EN ULTIEM COMFORT

NIEUW BIJ INUNDIES: MODUS VIVENDI, PERFECTE BALANS TUSSEN TRENDY, INNOVATIEF EN ULTIEM COMFORT

Wij bij InUndies Men’s Underwear & Swimwear zijn verheugd om een nieuw, opwindend merk aan ons assortiment toe te voegen: Modus Vivendi. Dit prestigieuze merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, innovatieve ontwerpen en ultiem comfort. Met een uitgebreide collectie die voor ieder wat wils biedt, zijn we er trots op om Modus Vivendi aan onze gewaardeerde klanten te mogen presenteren.

Modus Vivendi: Van Pionier tot Marktleider in Heren Ondergoed en Zwemkleding
Modus Vivendi, opgericht in 1989 door de Griekse ontwerper Christos Bibitsos, heeft zichzelf gevestigd als een pionier in de wereld van heren ondergoed en zwembroeken voor mannen. Het merk begon met een visie om de traditionele normen van mannenmode te doorbreken en iets unieks en innovatiefs te creëren. Door de jaren heen heeft Modus Vivendi zijn collectie heren ondergoed en zwembroeken uitgebreid met een verscheidenheid aan collectielijnen, elk met een eigen identiteit en stijl. Het merk staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen en de perfecte balans tussen comfort en schoonheid. Vandaag de dag blijft Modus Vivendi evolueren en innoveren, waarbij het trouw blijft aan zijn kernwaarden van kwaliteit, creativiteit en luxe. Dit maakt Modus Vivendi een leider in de industrie en een favoriet onder modebewuste mannen wereldwijd.

Modus Vivendi, meer dan alleen een Merk! 

Modus Vivendi is meer dan alleen een merk; het is een symbool van stijl en luxe. Elk stuk heren ondergoed en zwembroek is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, waardoor het niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is. De combinatie van hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technologie zorgt ervoor dat elk product zowel duurzaam als comfortabel is.

Een Overzicht van de Collecties

Bij Modus Vivendi vind je een breed scala aan lijnen die elke behoefte en voorkeur vervullen. Het merk biedt diverse stijlen binnen hun heren ondergoed- en zwembroeken categorieën, allemaal ontworpen met de moderne man in gedachten.

Ondergoed voor Heren

In de ondergoed categorie biedt Modus Vivendi een uitgebreide selectie. Voor de modieuze man die houdt van opvallende stijlen, is er de collectie Fashion met lijnen zoals de Curved Line, Vinyl Line, Glitter Line, Metallic Line en Fringes Line. Deze lijnen blinken uit in hun gedurfde ontwerpen en unieke texturen, perfect voor diegenen die graag een statement maken.

Voor speciale gelegenheden waar je er op je best uit wilt zien, biedt Modus Vivendi de Glamorous collectie, waaronder de Exquisite Line, Sharp Line, Sequins Line, Scuba Line, Sparkle Line, Transparent Line, Muslin Line en Floral Lace Line. Deze lijnen combineren luxe en verfijning met een vleugje glamour.

Originele en onderscheidende stijlen vind je in de Original collectie, met lijnen zoals de Meander Line, Glory Hole Line, Querelle Line, Boost Line, Zipper Line, Transformer Line en Mondrian Line. Deze ontwerpen zijn uniek en creatief, ideaal voor wie op zoek is naar iets speciaals.

Voor de avontuurlijke en intieme momenten biedt Modus Vivendi de Fetish collectie, waaronder de Vinyl Line, Latex Line, Leather Line, Fetish Line en Thongs Collection. Deze lijnen zijn speciaal ontworpen voor diegenen die van gedurfde en uitdagende stijlen houden.

Voor dagelijks comfort en eenvoud biedt Modus Vivendi de Basics collectie, met lijnen zoals de Staple Line, Peace Line, Organic Line, Weekly Line, Eggs Line en Back-T Line. Deze stukken zijn perfect voor dagelijks gebruik en bieden ongeëvenaard comfort.

Zwembroeken voor Heren

Voor de modebewuste man die houdt van trendy en moderne zwemkleding, biedt Modus Vivendi een uitgebreide collectie zwemkleding. De Swim collectie omvat lijnen zoals de Bodybuilding Line, Classic Line, Original Thongs, Glam Meander Line, Laminated Line, Viennese Line, Diamonds Line, Soccer Line, Origami Line, Boudoir Line en Lux Origami Line. Deze zwemkleding is ontworpen om op te vallen en biedt zowel stijl als functionaliteit.

Modellen en Materialen

Bij Modus Vivendi draait alles om diversiteit en aanpassingsvermogen. Of je nu op zoek bent naar klassiek ondergoed of gedurfde zwemkleding, je vindt het allemaal bij ons. De collectie omvat verschillende modellen zoals slips, tangaslips, strings, jockstraps, boxershorts, leggings, body’s, tanktops, T-shirts en zelfs catsuits. Voor zwemkleding kun je kiezen uit zwemboxers, zwemshorts, zwemslips, zwemstrings en zwemtanga's.

De gebruikte materialen variëren van microvezel en modal tot spandex en lycra, maar ook lak, pvc, vinyl, wetlook, leather look, leer, metallic, latex, rubber, fluweel, velours, kant, pima katoen, ripstop en nylon. Deze materialen geven de producten van Modus Vivendi hun kenmerkende uitstraling zoals transparant, doorschijnend, glanzend of glimmend. Bovendien biedt Modus Vivendi shapewear innovaties zoals liftende effecten, push-up, glory hole, bottomless en C-ring, die zorgen voor een optimale pasvorm en ondersteuning.

De patronen variëren van effen en print tot textuur, waardoor je altijd een stijl vindt die bij je past.

Welkom

Bij InUndies Men’s Underwear & Swimwear zijn we ontzettend blij om Modus Vivendi aan ons assortiment toe te voegen. Dit merk biedt niet alleen kwaliteit en comfort, maar ook een breed scala aan stijlen en ontwerpen die passen bij elke man. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs voor dagelijks gebruik of iets speciaals voor een intieme gelegenheid, bij Modus Vivendi vind je het allemaal.

Bezoek de Modus Vivendi Collectie en ontdek het uitgebreide aanbod van Modus Vivendi. We zijn ervan overtuigd dat je net zo enthousiast zult zijn over dit nieuwe merk als wij zijn. Welkom bij de Modus Vivendi heren ondergoed en zwembroeken!
instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?