website

DEEL 2 : TOP 10 REDENEN OM MANNEN STRINGS TE DRAGEN

DEEL 2 : TOP 10 REDENEN OM MANNEN STRINGS TE DRAGEN

Als je nog nooit een mannen string hebt gedragen, vraag je je waarschijnlijk af waarom steeds meer mannen kiezen voor dit schijnbaar minimale stukje ondergoed.

Is het echt zo comfortabel als men zegt, en biedt een heren string voldoende ondersteuning voor jouw 'pakketje'? Wel, je kunt er zeker van zijn dat het moderne ontwerp aanzienlijk is verbeterd, waardoor de mannen string een geschikte keuze is voor dagelijks gebruik, en niet slechts iets dat strippers dragen.

De mannen strings van vandaag zijn niet alleen aantrekkelijk, maar bieden ook evenveel ondersteuning en comfort als andere ondergoedopties. Hier lees je hoe je kunt bepalen of je klaar bent voor het dragen van een mannen string:

 1. Zoek je comfort voor de hele dag?
  Het beste aan goed ondergoed is het comfort. Met een string wen je snel aan de stevige pasvorm van de driehoekige vorm rond je geslachtsdeel, zonder dat je last hebt van vervelende stofophopingen.

  Je kunt het de hele dag dragen tijdens je normale activiteiten.

  Na een tijdje zul je versteld staan dat je, in plaats van je ongemakkelijk te voelen, met vertrouwen rondloopt.
 1. Heeft jouw 'pakketje' ondersteuning nodig?
  Laat je niet afschrikken door de kleine omvang van de heren string. Dit type ondergoed is ontworpen om ondanks de minimale stof toch sterke ondersteuning te bieden aan de mannelijke anatomie.

  Sterk, duurzaam materiaal vormt zich naar het lichaam van de drager en ondersteunt stevig de geslachtsdelen, ondersteund door een robuuste elastische tailleband.
 1. Wil jij je afgetrainde lichaam tonen?
  Als je lang en hard hebt gewerkt om perfect gebeeldhouwde billen te krijgen, mag niets je tegenhouden om ze te tonen.

  Als je het hebt, waarom zou je het dan niet laten zien? Een mannen string dragen is een van de beste keuzes voor mannen die hun perfecte lichaam willen tonen en genieten van de bewondering van toeschouwers.

  Dit kan je zelfs motiveren om je trainingsroutine voort te zetten en nog harder te werken om er goed uit te blijven zien in die heren string.
 1. Breng je uren door met het bewonderen van je lichaam?
  Als je moeite hebt om weg te kijken van de spiegel, dan is de heren string zeker iets voor jou! Je hebt hard gewerkt om dat lichaam te krijgen en het voelt goed om de resultaten te zien.

  Zelfs als je niet graag in het openbaar opschept, is de intrige van het dragen van een mannen string genoeg om elke gelegenheid aan te grijpen om die goed getrainde billen te bewonderen. Bovendien, wie geniet er nu niet van om op een warme dag bijna niets dragend rond het huis te lopen?
 1. Houd je van een goed voorspel?
  Er gaat niets boven sexy mannenondergoed om de stemming te zetten voor een avond vol intimiteit. Een mannen string is perfect om te dragen als je wilt dat je lichaam voor jou spreekt.

  Met de minimale bedekking laat de heren string weinig aan de verbeelding over maar biedt talloze mogelijkheden voor een gepassioneerde avond. Je hoeft geen stripper te zijn om de ster te zijn van een privédans of een langzame striptease voor je partner. Met dit mannenondergoed wordt de sfeer snel verhit.
 1. Wil je een koel en luchtig gevoel daar beneden?
  Blijf koel in een mannen string! Het genitale gebied is een van de plaatsen waar mannen graag fris en droog willen blijven.

  De minimale bedekking is een van de redenen waarom mannen graag een heren string dragen; ze voelen zich luchtig en vrij, terwijl het genitale gebied nog steeds stevig ondersteund wordt.

  Goede ventilatie vermindert ook de kans op zweetophoping en de groei van geur-veroorzakende bacteriën, zodat je langer fris blijft op de plaatsen waar dat het meest telt.
 1. Is hygiëne belangrijk voor jou?
  Met minder stof is er minder kans dat bacteriën zich ophopen, wat de deur opent naar geurtjes en mogelijke infecties. Was de heren string vaak en je bent klaar!

  Minder stof betekent ook minder vlekken en zelfs minder tijd besteden aan wassen. Aan de positieve kant heb je meer tijd om er sexy uit te zien in je heren string.
 1. Wil je een geweldige zonnebankkleur?
  Trek een mannen string aan en geniet van de zon! Ongelijke bruining en grote tanlines kunnen ervoor zorgen dat je je, ongeacht je zelfvertrouwen, zelfbewust voelt.

  De kleine heren string onthult meer van je huid waardoor het makkelijker is om een gelijkmatige bronzen gloed te bereiken waar iedereen naar verlangt.

  Of je nu op het strand ligt of in een zonnestudio, een mannen string is een betere keuze van ondergoed om de beste resultaten te bereiken bij het zonnen.
 1. Heb je je ooit afgevraagd wat vrouwen doormaken om er sexy uit te zien?
  Trek een heren string aan! Vrouwen zien er ook prachtig uit in een string, dus hoe moeilijk kan het zijn?

  De waarheid is dat je eerste keer onwennig kan aanvoelen, maar dat is slechts tijdelijk.

  Trek een mannen string aan en je zult al snel ontdekken dat eventuele bezorgdheid over ongemak snel zal verdwijnen.

  De moderne heren string is een comfortabel stuk mannenondergoed dat zo is ontworpen dat je geen comfort hoeft op te offeren voor aantrekkelijkheid. In korte tijd zul je de heren string als een professional dragen, laat die billen zien en omarm je nieuwe inzicht dat mannen net zo verleidelijk kunnen zijn!
 1. Wil je weten waar alle ophef over gaat?
  We begrijpen het. Echt waar! Je bent gewoon nieuwsgierig. Het lijkt erop dat mannen strings plotseling het mannenondergoed is geworden die elke man wil dragen. Wij van InUndies kunnen dit ook bevestigen.

  Beter ontwerp, stevige ondersteuning, en comfortabele opties trekken steeds meer mannen aan om zich aan te sluiten bij de groeiende trend van mannen die strings dragen.

  Met dit kleine stukje ondergoed hebben ze het probleem van ophopingen en bulk onder de kleren opgelost én kunnen ze rondlopen in sexy mannen ondergoed dat overdag ondersteunt en 's nachts de temperatuur tussen de lakens laat oplopen. Wat valt er te verliezen? Bekijk enkele van onze mannen strings.

EXTRA: 5 Redenen waarom Heren Strings comfortabel zijn voor mannen
Als je nog twijfelt over het kopen van een string voor mannen bij InUndies, of als je denkt dat het niet comfortabel genoeg zal zijn, hier zijn onze top vijf redenen waarom jij je geen zorgen hoeft te maken dat een mannen string niet comfortabel genoeg zou zijn.

 1. Heren Strings zijn fantastische keuzes voor mannen die op zoek zijn naar comfortabele dagelijkse kleding, sportkleding of mannen zwemstrings. Ze zijn bijzonder comfortabel in warmere gebieden met een hoge luchtvochtigheid.
 1. Na een tijdje raak je gewend aan de stevige ondersteuning van de pouch of slingshot aan de voorkant en het genoegen dat je geen last hebt van vervelende stofophopingen.
 1. Het hoofddoel van ondergoed is om alles op zijn plaats te houden. Extra onnodige stof op je billen zal het niet comfortabeler maken.
 1. De minimale bedekking is een van de aspecten die mannen waarderen aan het dragen van een heren string. Ze voelen zich luchtig, ontspannen en vrij.
 1. Mannen Strings kunnen je helpen je sex-appeal te vergroten en meer zelfvertrouwen uit te stralen, wat op zijn beurt je eigen zelfvertrouwen kan versterken.

En als je nog steeds denkt dat heren strings alleen voor homoseksuele mannen of alleen voor vrouwen zijn, dan heb je het helemaal mis! Mannen strings zijn minstens even ondersteunend, zo niet meer, dan slips. Tegenwoordig ontdekken steeds meer mannen dit naarmate de trend van mannen strings groeit.

Maar zoals altijd is comfort de eerste prioriteit bij het kiezen van ondergoed van welke soort dan ook, vooral bij het kiezen van een heren string.

Hoewel je mannenondergoed kunt vinden in de perfecte stijl, gemaakt van het perfecte materiaal en in de kleur die het beste bij je past, als je ondergoed (of string) niet goed past, zul je de hele dag extreem oncomfortabel en geïrriteerd zijn.

instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends