UW BESTELLING VOLGEN

Volg uw bestelling via Track &Trace
InUndies werkt samen met pakketdiensten DHL en PostNL. Afhankelijk van de grootte van de door u bestelde artikelen wordt uw order verzonden als Brievenbuspakje via PostNL of Pakket via DHL. In beide gevallen kunt u de bezorging volgen aan de hand van een track&trace nummer. Hieronder vindt u meer uitleg hierover.

Verzending via PostNL
Indien uw pakket niet groter dan 38 x 26,5 x 3,2 cm is verzenden wij het via PostNL als Brievenbuspakje. Het voordeel voor u is dat het gewoon in de brievenbus past en u er niet voor thuis hoeft te blijven. Maar u kunt uw pakket nog wel zoals u gewend bent volgen. Op de avond voordat uw pakket wordt afgeleverd ontvangt u per e-mail een link met uw PostNL track&trace nummer. Via deze link gaat u naar de website van PostNL waar u dit nummer invult en uw postcode, in het overzicht is vervolgens te zien waar uw pakket zich bevindt en wat het verwachte levermoment is.
Klik hier om naar de PostNL website te gaan.

Verzending via DHL
Op de avond voordat uw pakket wordt afgeleverd ontvangt u per e-mail een link met uw DHL zendingsnummer. Via deze link gaat u naar de website van DHL waar u dit nummer invult en uw postcode, in het overzicht is vervolgens te zien waar uw pakket zich bevindt en wat het verwachte levermoment is.

Was u niet thuis op het moment van bezorgen?
Indien u niet thuis bent, biedt de bezorger uw pakket aan bij de buren, zijn die niet aanwezig dan wordt uw pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd. Via de track&trace gegevens kunt u zien waar uw pakket bezorgd is. Indien er geen pakketshop in de buurt is, laat de bezorger een niet-thuis-bericht achter met de mededeling dat het pakket niet bezorgd kon worden. Hierop staat een niet-thuis-code. Aan de hand van deze code kunt u op de website van DHL kiezen hoe u uw pakket alsnog in ontvangst wilt nemen.
Klik hier om naar de DHL website te gaan.

Uw bestelling wordt verpakt in een blanco doos, de inhoud is voor buitenstaanders niet duidelijk.

DHL logo PostNL logo

Inloggen
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.