stijlgids

De laatste decennia heeft herenondergoed een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De tijd dat een man alleen Slips in zijn kast had liggen is al lang voorbij. Voor iedere gelegenheid is een bijpassende stijl te vinden, geheel naar uw smaak. Maak kennis met de stijlen die InUndies voert. 
 
   
Boxer
De traditionele Boxer-short zit los en wijd, dit wordt ook wel "loose fit" genoemd. De Boxer-short geeft weinig ondersteuning en heeft lange pijpen. De pijplengte kan verschillen per merk en model. 
  Brief
De Brief, ook wel Slip genoemd, geeft goede ondersteuning en heeft geen pijpen. Een Brief kan een smalle of brede tailleband hebben en hoger of lager uitgesneden zijn. 
  Boxer-brief
Een Boxer-brief zit aangesloten aan het lichaam en geeft hierdoor ondersteuning. Het heeft altijd langere pijpen, de lengte kan per merk en model anders zijn.

 

   
Trunk
De Trunk is een Boxer-brief met korte pijpjes. De lengte is wisselend per merk en model. Een Trunk sluit goed aan en geeft veel ondersteuning. In Nederland wordt het in de volksmond meestal Boxer maar ook wel Hipster genoemd.
  Bikini
Een Bikini lijkt erg op een Slip maar is duidelijk hoger uitgesneden aan de zijkant. Een Bikini geeft goede ondersteuning.
  Thong of String
De String is er in vele soorten. In het Engels wordt onderscheid gemaakt tussen een String, met als achterste deel alleen een bandje, of Thong waarbij sprake is van een smalle strook stof. In Nederland spreekt men over T- of Y-model. Beide modellen laten de achterzijde onbedekt en geven goede ondersteuning. 

 

 
 
 
 
Jockstrap
De Jockstrap heeft aan de voorzijde het uiterlijk van een Slip of Bikini afhankelijk van het model. Aan de achterzijde lopen twee banden vanuit het kruis richting de voorzijde onder de billen door. Dit geeft de mannelijke delen ondersteuning maar laat de achterzijde onbedekt waarmee irritatie door schurende stiknaden voorkomen wordt. De Jockstrap is in 1874 door C.F. Bennett te Chicago ontworpen voor ‘bike-jockeys’, jonge mannen die per fiets pakketten en post bezorgden. Later heeft het zijn intrede gedaan bij diverse takken van sport. 
       

Shirts

 
T-Shirt
Een T-shirt heeft altijd korte mouwen. De hals kan hoog of laag uitgesneden zijn. De modellen variëren van “loose fit” tot het meer aansluitende ‘slim fit’ of de nauw aansluitende ‘body fit’.
  V-neck
Een V-neck shirt heeft altijd korte mouwen en een V-hals. Ook bij de V-neck kunnen de modellen variëren van “loose fit” tot het aansluitende ‘slim fit’ of de nauw aansluitende ‘body fit’.
 
 
Tanktop
Een Tanktop heeft geen mouwen en wordt ook wel hemd genoemd. Een Tanktop heeft altijd een ronde hals.
  Muscletank
De Muscletank lijkt op een hemd maar aan de achterzijde is het dusdanig uitgesneden dat de schouders onbedekt zijn. Een Muscletank wordt veel gebruikt om in te sporten.

 

Inloggen
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.