CLEVER MODA

CLEVER MODA
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Clever Moda is een Colombiaans merk dat exclusief herenondergoed creëert. In Latijns-Amerika is kleding en uitstraling erg belangrijk voor mannen, ook aan ondergoed wordt veel aandacht besteed. De ontwerpers volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode dan ook op de voet. Dit zorgt voor een zeer trendy en mannelijke collectie. Als een man het belangrijk vindt om er goed uit te zien dan kan het ondergoed van de man natuurlijk niet achter blijven. Niet alleen geeft dit een gevoel van "netjes verzorgd zijn van top tot teen", ondergoed van goede kwaliteit biedt ondersteuning, schuurt niet, trekt niet en biedt daarmee een geweldig draagcomfort! Ook geldt dat goedzittend ondergoed de bovenkleding het beste tot zijn recht laat komen. Het merk Clever Moda produceert dan ook ondergoed van verschillende materialen. Er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van microvezel. Dit materiaal is luchtig en soepel en is wat gladder waardoor het aangenaam voor de huid is en ruwe jeansstof glijd er gemakkelijk overheen. Uiteraard wordt het ondergoed van een topmerk als Clever Moda ook mooi afgewerkt. Op deze manier komen er geen gekke afdrukken op de benen of op de buik. Maar bovenal is het trendy en modieus, tenslotte wil het oog ook wat.

Clever Underwear
Het voordeel aan het merk Clever Moda, is dat het een uiteenlopende collectie heeft van verschillende kleuren. Wel is het vaak een strak design en kan het ook als sportief ervaren worden. Een Clever boxer is nooit basic of saai. Er is altijd wel wat vanaf te zien. De stof kan soms semi-transparant zijn dat een wat spannender uiterlijk geeft, maar het is niet zo sexy als bijvoorbeeld andere merken. De doelgroep van het merk is dan ook modieuze mannen. Modieuze mannen houden ervan om mooi ondergoed te dragen en dit merk zorgt ervoor dat mannen mooi ondergoed kunnen dragen. Een woord dat ook vaak geassocieerd wordt met het merk is “macho”. Dit is mede te danken aan veelvuldig gebruik van de pouch, deze is ondersteunend en liftend waardoor de contouren van de mannelijke delen duidelijk te zien zijn.

Producten Clever ondergoed
Clever Moda heeft een uigebreide collectie aan ondergoed en meer:

  • Boxershorts
  • Slips
  • Strings
  • Leggings
  • Badmode

Clever Moda biedt een uiteenlopende collectie, ieder model biedt een andere uitstraling. Er is dus voor elk wat wils, of u nu de voorkeur heeft voor sportief, zakelijk of sexy. Maar denk ook een keer buiten de gebaande paden en overweeg een String van Clever Moda. Sommige mannen vinden dit mooier staan onder bepaalde kleding. Maar natuurlijk is er ook een breed assortiment aan Boxershorts en dan niet alleen Boxershorts met korte pijpjes maar ook boxers met langere pijpen. Dus er is voor elke man wel een bepaalde soort boxer te vinden binnen dit merk.

Clever ondergoed voor verschillende momenten
Niet alleen kan Clever ondergoed gedragen worden in het dagelijkse leven maar het kan ook gedragen worden op andere momenten. Sommige mannen vinden het bijvoorbeeld fijn als ze een pak dragen en er netjes uit moeten zien, onder het pak naadloos ondergoed te dragen of in ieder geval ondergoed dat geen randjes afgeeft. Daarnaast is er ook speciaal Clever ondergoed voor tijdens het sporten. De stoffen van deze boxers zijn dan ook van een ander materiaal en van een fijner materiaal dan andere boxers. Daarnaast worden alle boxers in verschillende prints en opdrukken verkocht. Zo zijn er hele kleurrijke boxers van het merk maar er is ook basic Clever Moda ondergoed in effen zwart bijvoorbeeld.

Inloggen
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.